Over Capital D

Capital D is een no-nonsens administratiekantoor.

Sinds de start in 2008 verleent Capital D diensten aan Mkb en Zzp. De korte lijnen, het persoonlijk contact en goede bereikbaarheid zijn de kracht van dit kantoor. Door een prima netwerk is specialistische kennis op fiscaal en juridisch gebied onder handbereik. En dat voor een redelijk tarief, al bijna 15 jaar!

Ons team

Eric Degreef

Ondernemer ten dienste van u. Sparringpartner en naamgever van het bedrijf. Heeft jarenlange ervaring op administratief gebied en is uw aanspreekpunt waar het gaat om uw bedrijfsvoering en fiscale wijzigingen. Begeleidt (startende) ondernemers.

Josinus van de Water AA

Extern adviseur. Bij fiscale advisering, bedrijfsovernames en andere bijzondere vraagstukken, schuift Josinus aan. Met heldere analyses en een brede kijk op accountancy helpt hij u de juiste keuzes te maken.

Wendy van Tintelen-de Wit RFM

Allround fiscaal-administratief medewerkster. Verzorgt aangiften btw en icp, stelt jaarrekeningen samen en bereidt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor. SRFA erkend.

Esther Westerlaken-Wassink

Uw vraagbaak op personeelsgebied. Voert vele salarisadministraties en onderhoudt contact met pensioenfondsen, UWV, arbodiensten, verzuimverzekeraars etc.

Corine Quint-Kool

Administratief medewerker. Voert vele administraties met maar 1 doel: klanttevredenheid.
Bereidt fiscale aangiften tot in de puntjes voor.

Britt Göetjes

BBL stagiaire sinds januari 2022. Verwerkt administraties en denkt in oplossingen. Groeibriljant.

René Visser

Jaarrapportspecialist. Door de wol geverfde administrateur voor wie jaarrekeningen, inclusief fiscale eenheid en consolidatie met moedermaatschappijen, geen geheimen kennen.

Kirsten van Blokland

Specialist in samenstelopdrachten. Jarenlange ervaring in accountancy. Geeft niet op voordat het resultaat sluitend is!