Over Capital D

Capital D is een no-nonsens administratiekantoor.

Sinds de start in 2008 verleent Capital D diensten aan Mkb en Zzp. De korte lijnen, het persoonlijk contact en goede bereikbaarheid zijn de kracht van dit kantoor. Door een prima netwerk is specialistische kennis op fiscaal en juridisch gebied onder handbereik. En dat voor een redelijk tarief, al meer dan 12 jaar!

Ons team

Eric Degreef

Ondernemer ten dienste van u. Sparringpartner en naamgever van het bedrijf. Heeft jarenlange ervaring op administratief gebied en is inmiddels al meer dan 10 jaar uw aanspreekpunt waar het gaat om uw bedrijfsvoering en fiscale wijzigingen. Begeleidt (startende) ondernemers.

Josinus van de Water AA

Extern adviseur. Bij fiscale advisering, bedrijfsovernames en andere bijzondere vraagstukken, schuift Josinus aan. Met heldere analyses en een brede kijk op accountancy helpt hij u de juiste keuzes te maken.

Wendy de Wit

Allround medewerkster. Verzorgt aangiften btw en icp, stelt jaarrekeningen samen en bereidt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor.

Esther Westerlaken

Uw vraagbaak op personeelsgebied. Voert vele salarisadministraties en onderhoudt contact met pensioenfondsen, UWV, arbodiensten, verzuimverzekeraars etc.

Tim Kuijs

Parttime medewerker die zijn mannetje staat. Verwerkt sinds 2016 administraties op ons kantoor en op locatie.

Corine Kool

Junior administratief medewerker. Versterkt ons team sinds 2018. Voert vele administraties met maar 1 doel: klanttevredenheid.

René Visser

Jaarrapportspecialist. Door de wol geverfde administrateur voor wie jaarrekeningen, inclusief fiscale eenheid en consolidatie met moedermaatschappijen, geen geheimen kennen.